fredag 30. april 2010

Er dere klare???

I morgen er den store dagen som vi har ventet så lenge på, og gledet oss veldig til...så spørsmålet er om dere er klare??? Det er vi... =)

Vi har nå gjort i stand skolen til innrykk, maten nærmer seg klar og tingene er pakket...

For deg som skal på kurs er det lurt å ta med deg ditt eget skjærebrett, saks og lim/tape. Ho som skal holde kurset har noen ekstra skjærebrett med seg for de som er nybegynnere og gjerne ikke har så mye utstyr...

Ellers så håper vi at kommunen har fått opp litt varme til oss, men tror nok det også vil gå bra.

Hvis dere har problemer med å finne fram eller har spørsmål, er det bare å ta kontakt med en av oss... Vi vil være på skolen fra ca 09.45, siden Hobbykroken kommer tidlig med sakene sine (de er klare til treffet starter). Bommen til skoleplassen vil være åpen, slik at man kan kjøre inn og parkere på plassen. Vi skal være i gymsalen, og inngangen er derfor på nedsiden av byggets høyre side...mulighet for å kjøre ned å lempe av tingene rett utenfor døra... ;)


Dette er nok siste info før det braker løs i morgen, så det gjenstår bare å ønske

HJERTELIG VELKOMMEN!!!


Hilsner fra Gro & Lene

PS: Følg med her på bloggen etter treffet, for da kommer det noen bilder om hvor artig dette er, og vi vil informere om neste treff...1 kommentar:

  1. Gleder meg kjempe masse! Har sikkert pakket ned altfor mye til i morgen, men bedre med for lite enn for mye! :D Dette skal bli knall!

    SvarSlett