mandag 20. juni 2011

Treff nr. 4 er nå klar for påmelding!Vi ønsker alle gamle gjester og nye gjester velkommen til Eikangertreffet atter en gang den 24. september kl. 10.00-23.30.Vi har planlagt treffet og fått tak i en del premier som dere vil garantert vil like! Vi har gjort noen endringer denne gangen, istedenfor en vinner som vi stemmer frem så blir det en liten pall med de tre beste prosjektene som dere stemmer frem, i tillegg til premier trukket på random. Kan jo avsløre at de 3 hovedpremiene er til en verdi på over 1000 kr!!!

Det vil bli ett gjensyn med Hobbykroken som butikk denne gangen og vi jobber med å få noen til å holde kurs også.

Etter god erfaring og mangen gode tilbakemeldinger sist gang så vil vi igjen tilby Betasuppe (som er glutenfri) som måltid denne gangen også.

Pris for å være med på treffet er:
Kr. 200,- med mat
Kr. 150,- uten mat

All påmelding skjer via e-mail til Gro på:gro_lunde@yahoo.noinnen 14. septemberHusk å oppgi navn og tlf. nr. og om det skulle være flere påmeldinger på samme mail, så vil vi gjerne ha navn nr. og e-mail på disse også. For de som melder seg på kan overfører penger til konto 3632 56 63914 merk med fult navn ETTER de har fått bekrefet at de er påmeldt. Om dere ikke har fått noen svar på mail etter noen dager, så kan det være lurt å sende en gang til i tilfelle det skulle ha hendt noe på veien. Det vil opprettes ett arrangement på facebook, men denne er ikke den offisielle påmeldingstråden.
Kan også avslører at vårt tema denne gangen er BLOMSTER!Mer info om utfordringen vil komme på selve dagen. Vi gleder oss og ønsker alle velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar