søndag 25. april 2010

Det nærme seg, det nærme seg...

Ja, nå er det faktisk under en uke igjen til vi skal på treff!!! WEeeeee!! Vi gleder oss kjempemasse til å treffe alle dere som skal være med. Det kribler jo litt ekstra også nå, siden dette er første gangen vi arrangerer treff...og vi satser på at det blir bra greier =)
Slik det ser ut nå, så blir vi 17-18 damer som skal scrappe og stemple og kose oss med papir en hel dag...

Vi har snakket med ho som skal holde kurs på treffet, og ho vil slå sammen de to kursene vil skal ha til ett kurs. Dette vil med andre ord bety at de som har meldt seg på et eller begge kursene vil nå få et kurs som varer litt lenger enn det i utgangspunktet, men samtidig få litt innputt av begge kursene. De gikk ganske mye inn i hverandre, så da ville ho gjøre det sånn... Prisen på kurset er fortsatt 300,- (de som hadde meldt seg på to kurs vil her spare litt penger... ;P )

Hobbykroken har sagt at de gjerne ikke stiller med butikk på treffet...men man skal kunne bestille varer likevel, og få de levert på treffet... Har også fått beskjed om at de helst ville ha forhåndsbetaling (dette må vi få bekreftet fra damene der...) og kommer tilbake til...vi har en avtale om å ta kontakt denne uken =) De gir nok også beskjed om det hvis du tar kontakt for bestilling før oss.
Uansett vil vi gi beskjed hva som skjer her...

1 kommentar:

  1. Gleder meg kjempe mye allerede! Blir en laaaaang uke å vente :P

    SvarSlett